Nuo idėjos iki
realizacijos

Virtuvę modeliuojame su užsakovo turimais arba pageidaujamais įrengimais.

Žemyn

Apie mus

Projektuojame pramonines – komercines virtuves – picerijas, suši, restoranus, burgerines, mažas mėsines, kepyklėles, kavines, mokyklų ir darželių valgyklas ir t.t. Nuo idėjos iki realizacijos. Virtuvę modeliuojame su užsakovo turimais arba pageidaujamais įrengimais. Nepamirškite, projektas turi būti patogus ir naudingas jums o ne įrangos pardavėjui. Brėžinys nėra baldų ir prietaisų sumetimas, kuriuos nori įsiūlyti pardavimų vadybininkas.

 

Projektavimas, darbo zonų planavimas ir gamybos procesų išdėstymas, yra nelengva užduotis:

  • Efektyviam personalo darbui darbo zonos turi būti ergonomiškos
  • Įranga parinkta atsakingai, tik ta kurios realiai reikia, taip taupant klientui nemažai pinigų, tiek įsigyjant prietaisus, tiek statybų, elektros, santechnikos ir ventiliacijos darbuose.
  • Viskas turi atitikti VMVT keliamus reikalavimus ir standartus.

Per daugiau nei 10 metų laikotarpį sukaupėme patirtį projektavime, įrangos montavime ir jos pardavimuose, ta patirtimi norime pasidalinti su Jumis.

 

Projektą sudaro:

  • Patalpų brėžinys su įranga ir baldais
  • Elektros įvadų brėžinys
  • Santechnikos įvadų brėžinys
  • Ventiliacijos įvadų brėžinys
  • Parenkamas reikiamas galingumas
  • Įrangos specifikacija (pagal ją galite skelbti norimos įrangos konkursą, taip įsigyti tik, tai ko tikrai reikia)

Dažnai manoma, kad virtuvės projektas – pinigų švaistymas, bet po plano realizacijos turite, tvarkinga virtuvę, kurioje telpa viskas ir nėra nieko nereikalingo. Sutaupote ne vieną tūkstantį pingų – išleidę tik kelis šimtus.

Jei jau turite projektą ir jis jums netinka ar nepatinka, kreipkitės, padarysime taip, kad tiktų ir patiktų.